Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛منصور آتشی مدیر کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: طبق قانون، بیکار فردی است که برخلاف میل و اراده خود از کار اخراج شده و آماده اشتغال نیز باشد.

وی افزود: برای دریافت مقرری بیمه بیکاری هر دو شرط فوق الزامی است.   مدیر کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در خصوص مدت زمان پرداخت مقرری بیمه بیکاری گفت: مدت زمان دریافت این مقرری به سابقه بیمه پردازی فرد بستگی دارد و هر میزان سابقه پرداخت حق بیمه بیشتر باشد مدت استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آتشی با بیان اینکه حداقل ٦ ماه وحداکثر ٥٠ ماه مدت زمان دریافت مقرری بیمه بیکاری است، افزود: اگر فرد بین ٦ تا ٢٤ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته و مجرد باشد، ٦ ماه مقرری بیمه بیکاری دریافت می کند و درصورتی که با همین سابقه متاهل باشد حداکثر ١٢ ماه از این مقرری استفاده می کند.
وی اضافه کرد: درصورتی که سابقه پرداخت حق بیمه ٢٥ ماه تا ١٠ سال و مجرد باشد ١٢ ماه و در صورتی که متاهل باشد ١٨ ماه مستحق دریافت بیمه بیکاری است.
مدیر کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه برای سابقه پرداخت حق بیمه ١٠ تا ١٥ سال و مجرد، ١٨ ماه مقرری بیمه بیکاری تعریف شده است، گفت: برای متاهلان با همین مدت سابقه پرداخت حق بیمه ٢٦ ماه برای دریافت این مقرری مشخص شده است.
آتشی گفت: در صورتی که بیمه شده میان ١٥ تا ٢٠ سال سابقه حق بیمه داشته باشد و غیر ارادی بیکار شود برای مجردها ٢٦ ماه و متاهل ها ٣٦ ماه مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری تعیین شده است.
وی ادامه داد: بیمه شدگان بیکار که دارای ٢٠سال سابقه پرداخت حق بیمه به بالا و مجرد باشند ٣٦ ماه و با همین سابقه و متاهل ٥٠ ماه از این مقرری می توانند استفاده کنند.
آتشی گفت: چنانچه بیمه شده بیکار بالای ٥٥ سال سن و ١٠ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، بدون لحاظ به این ترتیبات مذکور، تا رسیدن به سن بازنشستگی که ٦٠ سال است می تواند از مقرری بیمه بیکاری بهره مند شود.
مدیر کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: هر زمانی که شغلی از سوی وزارت کار به بیمه شده بیکار معرفی شود مقرری بیمه بیکاری قطع می شود.
وی با بیان اینکه بیمه شده بیکار یک ماه مهلت دارد برای درخواست برقراری مقرری بیمه بیکاری به ادارات کار مراجعه کند، گفت: در اولین مرحله تلاش می شود فرد به محیط کار بازگردد و در صورتی که امکان نباشد، استحقاق مقرری بیمه بیکاری بررسی و در صورت واجد شرایط بودن برای برقراری آن به سازمان تامین اجتماعی معرفی می شود.   آتشی افزود: در صورتی که فرد در مهلت یک ماه مقرر به ادارات کار مراجعه نکند باید توجیهات قانونی برای عدم مراجعه اش ارائه کند تا بررسی استحقاق بیمه بیکاری آغاز شود.   وی با بیان اینکه دستمزد بیمه شده در زمان بیمه پردازی در تعیین میزان مقرری بیمه بیکاری موثر است، اظهار داشت: میزان دستمزد مشمول کسر حق بیمه٩٠ روز آخر اشتغال فرد را تعیین و میانگین آن را محاسبه می کنند و این میزان مبنای پرداخت مقرری می شود. البته این میزان نباید از ٨٠ درصد متوسط دستمزد زمان اشتغال بیشتر باشد.
مدیر کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه داشتن افراد تحت تکفل منجر به افزایش مقرری دریافتی در دوره بیکاری می شود، گفت: به ازای هر نفر تحت تکفل که می تواند همسر، فرزند، پدر، مادر ، خواهر و برادر باشد تا سقف ٤ نفر و به ازای هر نفر ١٠ درصد حداقل دستمزد به مقرری دریافتی اضافه می شود.در هر صورت مقرری بیمه بیکاری کمتر از حداقل حقوق قانون کار نخواهد بود.
آتشی  تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور را ٢١٥ هزار نفر عنوان کرد و افزود: ماهانه بالغ بر ٢٥٠ میلیارد تومان به این افراد از سوی سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن

همزمان با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار اجاره مسکن، مستاجران می‌توانند از وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود صفر و ۱۸ درصدی استفاده کنند.

به گزارش تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار مسکن، بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتی‌که موجر موافق این کار باشد.

در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوار‌های مشمول پرداخت می‌شود.

مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

دیگر خبرها

  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی