Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، محمدحسن زدا به مزایای بیمه بیکاری اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون اگر فردی بدون میل و اراده بیکار شد و قبل از بیکاری حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، می‌تواند برای دریافت مقرری بیمه بیکاری از سازمان تأمین اجتماعی اقدام کند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر ۲۵۰ هزار نفر در ماه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند و هر ماه ۳۵۰ میلیارد تومان به عنوان مقرری بیکاری به این افراد پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدت زمان استفاده از مقرری بیکاری

وی با اشاره به اینکه بیمه بیکاری برای مجردها و متأهل‌ها و کسانی که سابقه بیمه آنها متفاوت است نیز تفاوت دارد، افزود: اگر بین ۶ تا ۲۴ ماه سابقه داشته باشد و بدون میل و اراده بیکار شوند برای مجرد ۶ ماه و متأهلین ۱۸ ماه مستمری بیکاری پرداخت می‌شود و اگر فردی قبل از بیکاری ۲۵ تا ۱۲۰ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد برای مجردها ۱۲ ماه و متأهلین ۲۴ ماه مستمری اختصاص پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین با داشتن ۱۲۱ ماه تا ۱۸۰ ماه سابقه بیمه، مجردها ۱۸ ماه و متأهلین ۲۶ ماه مقرری بیکاری می‌گیرند و با بیمه ۱۸۱ ماه تا ۲۴۰ ماه نیز برای مجردها ۲۶ و متأهلین ۳۶ ماه مستمری بیکاری در نظر گرفته می‌شود.

به گفته قائم‌مقام سازمان تأمین اجتماعی، با داشتن ۲۴۱ ماه به بالا نیز، ۳۶ ماه برای مجردها و ۵۰ ماه برای متأهلین مقرری بیکاری اختصاص پیدا می‌کند.

زدا همچنین در مورد بیمه بیکاری بیمه‌شدگان بعد از سن ۵۵ سالگی نیز گفت: اگر فردی بعد از ۵۵ سالگی بیکار شوند پرداخت مقرری بیکاری وصل می‌شود به بازنشستگی او و آنقدر مقرری دریافت می‌کنند تا فرد شرایط بازنشستگی را بدست آورد.

وی در مورد مقرری بیکاری پیمانکاری‌ها نیز تاکید کرد: اگر فردی در پایان پیمان و قرار داد کاری بیکار شود چون با میل و اراده انجام شده است متأسفانه نمی‌توانیم مستمری بیکاری پرداخت کنیم اما اگر در حین قرار داد فرد بیکار شوند مقرری را با کمال میل پرداخت می‌کنیم.

این مسئول در سازمان تأمین اجتماعی به شرایط استفاده از بیمه بیکاری اشاره کرد و گفت: افراد بلافاصله بعد از بیکاری و اخراج باید به ادارات کار مراجعه کنند و آنجا بعد از بررسی و تأیید شرایط، فرد را به تأمین اجتماعی معرفی می‌کنند و ما نیز برای پرداخت مقرری بیکاری اقدام می‌کنیم.

زدا افزود: در قانون بیمه بیکاری آمده که در طول مدت بیکاری افراد باید به سازمان فنی و حرفه‌ای رفته و کار مرتبط یاد بگیرند و اگر کسی بیسواد است در طول مدتی که مقرری بیکاری دریافت می‌کند باید به نهضت سواد آموزی رفته و سواد بیاموزد.

به گفته وی، به محض اینکه اولین کار پیشنهاد شد فرد دیگر نمی‌تواند مقرری بگیرد و باید سرکار برود.

کد خبر 449583 برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران گفت: با معرفی ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت، ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، امروز_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت معرفی شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

وی افزود: این هنرمندان با داشتن مجوز تولید از این اداره‌کل و گواهی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای، توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه هنرمندان تقاضای خود را از طریق شهرستان محل فعالیت خود از سال‌های قبل به رئیس شهرستان مربوطه ارائه و در نوبت بیمه بوده‌اند، گفت: فعالیت مستمر این هنرمندان یکی از شروط مهم برای بیمه محسوب می‌شود که برای رئیس شهرستان مذکور مربوطه و این اداره‌کل محرز شده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه هنرمندان تحت پوشش در رشته‌های سفال، سرامیک، چرم، گلیم، هنرهای چوب فعالیت دارند، اظهار داشت: حداقل ۱۷۴ اشتغال در این بخش ایجاد کرده‌اند و سوابق خدمتی درخشانی را در رزومه خود دارند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل در تلاش هستند تا در دوره‌های آینده، تعداد بیشتری از هنرمندان واجدان شرایط استان از خدمات بیمه‌ای هنرمندان بهره‌مند شوند.

کد خبر 751481

دیگر خبرها

  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی