Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@11:16:14 GMT

شرایط جدید بیمه بیکاری در سال 98

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۸۸۱۷

شرایط جدید بیمه بیکاری که از سال 98 به بعد اجرایی خواهد شد توسط معاون اشتغال وزیر کار اعلام شد. 

به گزارش صدای ایران، معاون اشتغال وزیر کار با تشریح جزییات طرح جدید پرداخت بیمه بیکاری گفت: افرادی که دوره‌های کارورزی را گذرانده باشند و در جایی مشغول به کار شوند، وزارت کار سهم بیمه کارفرمای آنها را می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عیسی منصوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از طرح‌ها و سیاستهای وزارت کار در سال جاری پرداخت بیمه مشوق کارآفرینان است و برای کارآفرینانی که تثبیت یا ایجاد شغل می‌کنند، مشوق بیمه‌ای در نظر می‌گیریم و سهم حق بیمه کارفرما را می‌پردازیم.
وی افزود: این کار در  رشته‌های خاصی اولویت دارد و از این جهت از عنوان معافیت بیمه‌ای پرهیز می‌کنیم.از نظر ما هر کسی که شاغل می‌شود و اطلاعاتش در بیمه به ثبت می‌رسد، حق بیمه‌ سهم کارفرما را نقدا به تامین اجتماعی می‌پردازیم تا از این طریق هزینه ایجاد اشتغال را پایین بیاوریم.
 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار با اشاره به ماده ۷۱ برنامه ششم توسعه گفت: آیین‌نامه اجرایی ماده ۷۱ قانون برنامه ششم به موضوع معافیت کارفرمایان و کارآفرینان بخش خصوصی از سهم بیمه کارفرما به شرط جذب نیروهای کار جوان اشاره دارد.این آیین‌نامه پیشنهاد وزارت کار بود و مجلس این ماده قانونی را تصویب کرد.با توجه به ابلاغ آیین‌نامه اجرایی، امیدواریم سازمان برنامه و بودجه نیز منابع طرح کارورزی را اختصاص بدهد.
پرداخت سهم بیمه کارفرما در طرح کارورزی
منصوری تصریح کرد: بر اساس قانون مصوب، هر فردی که سه ماه دوره کارورزی را بگذارند اگر در جایی مشغول کار شد سهم بیمه کارفرما را باید پرداخت کنیم.مکانیسم طرح به این شکل است که افراد در سامانه متمرکزی ثبت‌نام می‌کنند و ادارات استانی نیز مورد تایید قرار می‌دهند تا اختلافی وجود نداشته باشد.لیست افراد هم در اختیار وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی قرار می‌گیرد تا کسانی که ثبت نام کرده و تمایل به استفاده از این فرصت دارند، مشخص شود.
معاون وزیر کار خاطرنشان کرد: مشابه این طرح، یارانه دستمزد است که در استانهای پر بیکار به اجرا در می‌آید و در حال حاضر در ۸ استان کشور که دارای بیشترین میزان بیکاری هستند اجرایی شده است.تمایل ما این بود به کسی که الان مشغول است و در معرض ریزش است کمک بدهیم تا اینکه طرف بیکار شود و برود شاغل شود و بعد به او یارانه دستمزد بدهیم.
وی همچنین از تدوین طرح جدیدی در خصوص پرداخت مقرری بیمه بیکاری خبر داد که به موجب آن از محل صندوق بیمه بیکاری مبلغی را برای اشتغال مجدد کسانی‌که مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند درنظر بگیرند و این مبلغ را در اختیار کاریابی‌هایی که مقدمات اشتغال مجدد آن‌ها را فراهم می‌کنند قرار دهند.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام وزارت کار ۲۶۰ هزار نفر در کشور مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند که این میزان نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد رشد داشته است.پرداخت مقرری بیمه بیکاری به میزان سابقه افراد بستگی دارد که مدت زمان دریافت آن برای کارگران مجرد حداکثر ۳۶ ماه و برای کارگران متأهل حداکثر ۵۰ ماه است.کارگران کارگاه‌ها و بنگاه‌هایی که به دلیل اصلاح ساختار مشمول نوسازی ماشین آلات یا بازسازی خط تولید قرار گیرند از مزایای بیمه بیکاری بهره‌مند می‌شوند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیمه بیکاری سال 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد

صدراله بابلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هزینه برای آموزش به نوعی سرمایه گذاری است، اظهار کرد: ثمره این سرمایه گذاری رشد علمی، اشتغال، بهره‌وری و کمک به احیای صنعت را در پی دارد.

وی به برگزاری دوره آموزشی پیش رفته فرش‌بافی در راستای توسعه هنر فرش و ایجاد اشتغال توسط اداره صَمت در این شهرستان به صورت رایگان اشاره کرد و افزود: این آموزش‌ها برای ۳۵ نفر از علاقمندان هنر فرش‌بافی به میزان سه هزار و ۵۰۰ نفر ساعت از تاریخ ۵ اردیبهشت تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری در حال برگزاری است.

فرماندار شهرستان سرپل ذهاب ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این دوره، گفت: ثمره این دوره‌های آموزشی اشتغال و کمک به احیای صنعت فرش و قالی‌بافی خواهد بود.

بابلی خاطر نشان کرد: در این شهرستان حدود ۷۰۰ بافنده در قالب بیمه‌های تأمین اجتماعی و روستایی و عشایری بیمه قالی‌بافی دارند.

وی تعداد اعضا اتحادیه تولید کنندگان فرش دستباف شهرستان سرپل ذهاب را حدود ۹۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: تولید فرش پتانسیل خوبی در این شهرستان محسوب می‌شود و انتظار است دوره‌های آموزشی فرش‌بافی به‌صورت مستمر در سایر نقاط این شهرستان برگزار شود.

کد خبر 6098836

دیگر خبرها

  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه