Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان، محمدحسن زدا، قائم مقام سازمان تامین اجتماعی درباره شرایط برخورداری از بیمه بیکاری گفت: یکی از مزایای خوب در جمهوری اسلامی ایران، قانون بیمه بیکاری است و بر اساس آن هر شخصی بدون میل و اراده بیکار بشود و قبل از بیکاری حداقل شش ماه سابقه بیمه پردازی داشته باشد می‌تواند مقرری بیمه بیکاری دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط دریافت بیمه بیکاری برای مجرد و متاهل

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی بیان کرد:  مجرد و متاهل بودن و میزان سابقه کار در نوع دریافتی موثر است. اگر فرد بین شش تا ۲۴ ماه سابقه کار داشته و مجرد باشد از شش ماه و اگر متاهل باشد از ۱۲ ماه مقرری بیمه بیکاری بهره‌مند می‌شود. اگر فرد بین ۲۵ تا ۱۲۰ ماه قبل از بیکاری، سابقه داشته و مجرد باشد از ۱۲ ماه و اگر متاهل باشد از ۱۸ ماه مقرری بیمه بیکاری بهره مند می‌شود.

زدا افزود: اگر فرد بین ۱۲۱ تا ۱۸۰ ماه سابقه داشته و مجرد باشد از ۱۸ ماه و اگر متاهل باشد از ۲۶ ماه مقرری بیمه بیکاری بهره مند می‌شود. اگر فرد ۱۸۱ ماه تا ۲۴۰ ماه سابقه داشته و مجرد باشد از ۲۶ ماه و اگر متاهل باشد از ۳۶ ماه مقرری برخوردار می‌شود. اگر میزان سابقه فرد قبل از بیکاری بالای ۲۴۱ ماه و مجرد باشد از ۳۶ ماه و متاهل باشد از ۵۰ ماه حقوق بیمه بیکاری بهره مند می‌شود.

مقرری بیکاری  در چه صورتی به بازنشستگی‌ وصل می‌شود؟

وی با بیان اینکه اگر فردی بعد از سن ۵۵ سالگی بیکار شود، مقرری بیکاری به بازنشستگی‌اش وصل می‌شود و آنقدر مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کند تا شرایط بازنشستگی را به دست بیاورد گفت: فرد باید به محض اخراجی و بیکاری به ادارات کار مراجعه کند، آنجا بررسی و تصمیم گیری می‌شود و اگر شرایط وی تایید شد به سازمان تامین اجتماعی معرفی می‌شود.

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در قانون آمده است که فرد طی دوره بیکاری و دریافت مقرری باید به موسسات آموزش فنی و حرفه‌ای برود و آموزش‌هایی در راستای کار مرتبط با شغل خویش دریافت کند. به عنوان مثال اگر تراشکار درجه ۳ است باید به کلاس برود و تراشکار درجه ۲ بشود یا اگر بیسواد است طی این دوران به نهضت سوادآموزی معرفی می‌شود و سواد فرا می‌گیرد و به محض اینکه اولین کار پیشنهاد شد، مقرری قطع می‌شود و باید کار را بپذیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه بیمه بیکاری مقرری بیمه بیکاری محمدحسن زدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۹۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • مجرد: همه تلاشم را کردم اما نشد
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • علی اصغر مجرد لیگ ملت‌های والیبال را از دست داد
  • جشنواره کن در کما
  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه