Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی، جعفر سمساری، با بیان اینکه کارگران مشمول قانون کار و قانون تأمین اجتماعی که در یکی از ۱۰ رسته فعالیت آسیب پذیر از کرونا اشتغال داشته و لیست حق بیمه کارکرد ماهانه آنها به انضمام سه درصد بیمه بیکاری از کارگاه محل اشتغال به سازمان تأمین اجتماعی ارسال می‌گردد، مشمول این تسهیلات می‌باشند، اذعان داشت: مطابق قانون بیمه بیکاری، کارگرانی که به علت حوادث غیرمترقبه و به صورت غیرارادی شغل خود را از دست داده و بیکار می‌شوند، مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تأمین اجتماعی استان گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، سازمان تأمین اجتماعی تمهیداتی در راستای تسهیل و روانسازی امور متقاضیان پیش بینی نموده است که مطابق آن بیمه شدگان مشمول، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری می‌توانند در سامانه الکترونیکی ثبت درخواست بیمه بیکاری به نشانی bimebikari.mcls.gov.ir بدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کاریابی‌های غیر دولتی نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند.

سمساری تصریح کرد: واحدهای اجرایی ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی استان با حذف مراحل حضور غیاب و بازرسی احراز اشتغال تا پایان اردیبهشت ماه به مدت سه ماه نسبت به پرداخت مقرری بیمه بیکاری مشمولین اقدام خواهد نمود.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان با بیان اینکه تداوم پرداخت مقرری بیمه بیکاری مستلزم عدم اشتغال و احراز شرایط مندرج در قانون بیمه بیکاری خواهد بود، تصریح کرد: اعاده به کار بیمه شدگان به کار با عادی سازی شرایط و کنترل بیماری کرونا مورد انتظار است.

وی خاطر نشان کرد: ضمن اتخاذ تمهیدات خاص برای کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه سه ماهه اسفند تا اردیبهشت ماه برای کارگاه‌ها، مطابق مصوبه ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، پرداخت تسهیلات مالی به کارفرمایانی میسر خواهد بود که اشتغال بیمه شدگان در شرایط بحران را حفظ نموده و از اخراج کارگران خودداری نمایند.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان تأکید نمود: بیمه شدگانی که در چارچوب قانون بیمه حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری از جمله رانندگان درون شهری و برون شهری که به صورت خویش فرما تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار گرفته و رأسا نسبت به پرداخت حق بیمه خود اقدام می‌نمایند، مشمول این مقررات نمی‌باشند و صرفاً کارگرانی که در کارگاه‌های موضوع قانون کار شاغل بوده و حق بیمه کارکرد ماهانه و بیمه بیکاری را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌نمایند، مشمول این طرح خواهند بود.

جعفر سمساری در پایان فهرست فعالیت‌ها و زیربخش‌های اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی آسیب‌پذیر از کرونا را به شرح زیر اعلام کرد:

مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی‌ها، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت

• مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین راهی و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)

• حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی

• دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری

• تولید و توزیع پوشاک

• تولید و توزیع کیف و کف.

• مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیو.

• مراکز و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی

• مراکز و مجتمع‌های فرهنگی و آموزشی

• مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان شرقی بیکاری حمل و نقل عمومی خشکبار وزارت صنعت معدن و تجارت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی تأمین اجتماعی استان کل تأمین اجتماعی بیمه بیکاری بیمه شدگان حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: بر اثر بارش‌های شدید که در هفته گذشته در استان خوزستان انجام شد، کمتر از ۴۰ درصد به مزارع و گندمزارهای استان خسارت وارد شد.

وی ادامه داد: بیشترین آسیب‌هایی که به گندمزارهای استان وارد شد، خوابیدگی محصول بوده است که برداشت محصول باید با دقت انجام تا کمترین خسارت به محصول وارد شود.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد مزارع گندم خوزستان زیر پوشش بیمه هستند، بیان کرد: بررسی و ارزیابی خسارت‌ها توسط کارشناسان در حال انجام است و غرامت کشاورزان بیمه شده ظرف یک تا دو هفته پرداخت خواهد شد.

مهاجر اظهار کرد: همچنین با پیگیری و هماهنگی‌های صورت گرفته ۵۰۰ هزار تن گندم خریداری شده در مراکز روباز به سیلوها، مراکز سرپوشیده و کارخانه‌های آرد استان خوزستان ارسال شدند.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: در بارندگی‌های اخیر هیچ گونه خسارت و آسیبی به گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز خوزستان وارد نشده است.

کد خبر 6099428

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد