Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری معروف آمریکایی در ویدئویی از شرایط وخیم اقتصادی آمریکا سخن گفت؛ او در بخشی از سخنان خود بیان کرد که در این شرایط، تنها شغل مردم آمریکا تلاش برای ثبت گزارش بیکاری است. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ فراگیری ویروس کرونا و برقراری قرنطینه در بسیاری از ایالت‌های آمریکا باعث شده شرایط بحرانی بر اقتصاد این کشور حاکم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از شهروندان این کشور در پی بحران کرونا، شغل‌های خود را از دست داده‌اند و تعداد قابل توجهی برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کرده‌اند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری "BBC"، تاکنون 22 میلیون نفر در آمریکا به دلیل بحران ایجاد شده شغل‌های خود را از دست داده‌اند.

همچنین حدود 20 میلیون نفر نیز برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کرده تا از خدمات دولتی برای رفع نیازهای اساسی خود استفاده کنند و تنها 6.6 میلیون نفر توانسته‌اند برای دریافت کمک هزینه ثبت نام کنند.

در این میان "ترور روآ"، مجری و کمدین مشهور آمریکایی، در ویدئویی از شرایط وخیم اقتصادی حاکم بر کشور آمریکا سخن گفت.

او نسبت به اقدام برای ثبت نام بیمه بیکاری گفت: « مردم تمام روز وقت می‌گذارند تا با کسی در اداره بیکاری تماس بگیرند؛ خیلی مسخره است؛ تلاش برای ثبت گزارش بیکاری تنها شغلی است که اکنون مردم آمریکا دارند؛ آنچه شرایط را بدتر می‌کند سیستم مدیریت بیکاری آمریکاست که تنها یک پله بالاتر از تکنولوژی انسان‌های اولیه است!»

 

 

آخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای بیش از 2.4 میلیون نفر/ مرگ 42000 آمریکایی + جدولپرستار آمریکایی: نظام سلامت آمریکا ورشکسته است/ مردم این روزها را فراموش نکنیدشهروندان آمریکایی گرسنه‌ای که ساعتها در صف‌های طویل منتظر دریافت غذا می‌ایستند + تصاویر

انتهای پیام/

R1545/P/S2,24,1392/CT10 واژه های کاربردی مرتبط بحران بیکاری و اشتغال آمریکا ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران بیکاری و اشتغال آمریکا ویروس کرونا بحران بیکاری و اشتغال آمریکا ویروس کرونا بیمه بیکاری برای دریافت میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تیک‌تاک و شرکت مادر چینی آن بایت‌دنس به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کردند و خواستار جلوگیری از اجرای قانونی شدند که توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا امضا شده است. بر اساس این قانون برنامه ویدیوی کوتاه تیک تاک که ۱۷۰ میلیون آمریکایی از آن استفاده می‌کنند، باید واگذار شود و در غیر اینصورت استفاده از آن ممنوع می‌شود.

این شرکت‌ها شکایت خود را به دادگاه استیناف ایالات متحده ارائه و استدلال کردند که این قانون، قانون اساسی ایالات متحده را به دلایل متعددی از جمله نقض قانون اساسی متمم اول قانون اساسی آمریکا نقض می‌کند. این قانون که در ۲۴ آوریل توسط بایدن امضا شد، به بایت‌دنس تا ۱۹ ژانویه فرصت می‌دهد تا تیک‌تاک را بفروشد یا با ممنوعیت مواجه شود.

این شرکت‌ها در این دادخواست می‌گویند: «برای نخستین بار در تاریخ، کنگره قانونی را وضع کرده است که یک پلتفرم را مشمول ممنوعیت دائمی و سراسری می‌کند.»

در این شکایت آمده است که واگذاری به سادگی امکان پذیر نیست: نه از نظر تجاری، نه از نظر فناوری، نه از نظر قانونی... هیچ سوالی وجود ندارد: قانون  تیک تاک را تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ تعطیل می‌کند و ۱۷۰ میلیون آمریکایی را سرکوب می‌کند؛ که از این پلتفرم برای برقراری ارتباط به شیوه‌هایی استفاده می‌کنند که در جای دیگر قابل تکرار نیستند.

کاخ سفید گفته است که می‌خواهد مالکیت مبتنی بر چین را به دلایل امنیت ملی پایان دهد. کاخ سفید و وزارت دادگستری از اظهار نظر در مورد این شکایت خودداری کردند.

این شکایت جدیدترین اقدام تیک‌تاک در راستای جلوگیری از تلاش‌ها برای تعطیلی آن در ایالات متحده است، زیرا شرکت‌هایی مانند اسنپ و متا به دنبال سرمایه‌گذاری برعدم اطمینان سیاسی تیک‌تاک هستند تا دلار‌های تبلیغاتی را از رقیب خود بگیرند.

به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی داشته باشد یا از آنها با این برنامه جاسوسی کند، این اقدام تنها چند هفته پس از معرفی در کنگره به تصویب رسید. تیک‌تاک این موضوع را رد کرده است که داده‌های کاربران آمریکا را به اشتراک گذاشته است یا هرگز به اشتراک گذاشته است و قانون‌گذاران آمریکایی را در این شکایت به ایجاد نگرانی‌های «سفته‌بازی» متهم کرده است.

راجا کریشنامورتی، نماینده ارشد دموکرات در کمیته مجلس نمایندگان در مورد چین، گفت: این قانون تنها راه برای مقابله با تهدید امنیت ملی ناشی از مالکیت بایت دنس بر برنامه‌هایی مانند تیک تاک است.

او گفت: «به جای ادامه تاکتیک‌های فریبنده، زمان آن فرا رسیده است که بایت دنس فرآیند واگذاری را آغاز کند.

این قانون فروشگاه‌های اپلیکیشنی مانند اپل و گوگل آلفابت را از ارائه تیک تاک منع می‌کند و خدمات میزبانی اینترنتی را از پشتیبانی تیک تاک منع می‌کند، مگر اینکه بایت دنس تا ۱۹ ژانویه تیک تاک را واگذار کند.

در این دادخواست آمده است که دولت چین «به وضوح اعلام کرده است که اجازه واگذاری تیک تاک را که کلید موفقیت در ایالات متحده است را نمی‌دهد».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • افشای سوءرفتارهای جنسی گسترده در یک نهاد فدرال آمریکایی
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • نقش هلال احمر در توسعه اجتماعی ستودنی است
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد