Web Analytics Made Easy - Statcounter

احد حسینی روز چهارشنبه در گفت‌وگوی خبری با اشاره به اینکه دولت مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای صندوق بیمه بیکاری درنظر گرفته است، افزود: گروه‌های شغلی ذکر شده که نتوانستند در طول این مدت فعالیت کنند و مجبور به تعطیلی بودند، می‌توانند در سامانه بیمه بیکاری، با شرط مشمول قانون کار درخواست دریافت تسهیلات بیمه بیکاری نیز بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین اظهار کرد: بیش از ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای کمک به مشاغل آسیب دیده از کرونا توسط دولت اختصاص داده شده که قرار است بین استان‌ها توزیع شود که از این مقدار، حداقل بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان به آذربایجان شرقی تخصیص می‌یابد.

وی ادامه‌ داد: طرحی که در قالب تسهیلات کرونایی اعمال می‌شود، مخصوص واحدهای تولیدی است که در اثر شیوع کرونا، دچار خسارت و با مشکل مواجه شده‌اند اما در عین حال با حفظ فرصت شغلی برای کارگرها، تعطیل نشده‌اند.

وی با بیان این‌که هنوز شیوه نامه تسهیلات کمکی به واحدهای تولیدی استان ابلاغ نشده است، گفت: در کل برای واحدهایی که مستقیما با شیوع کرونا درگیر بودند، به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان و برای واحدهایی که غیرمستقیم آسیب دیده‌اند، ۱۲ میلیون تومان به ازای هر کارگر با ۱۲ درصد بهره اعطا می‌شود.

حسینی در خصوص مشاغلی که می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند، اعلام کرد: اولویت پرداخت تسهیلات، با ۱۳ گروه شغلی از جمله، مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده شامل رستوران‌ها، بوفه‌ها، تالار، قهوه خانه‌ها، هتل‌ها شامل مجتمع‌های گردشگری، مهمان پذیرها، مسافرخانه‌ها و هتل آپارتمان‌ها، صنف حمل و نقل عمومی درون شهری و برون شهری، جاده‌ای، هوایی و دریایی، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، مراکز تولید و توزیع پوشاک، کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، مراکز فروش بستی و آبمیوه، مراکز ورزشی اقامتی تفریحی، مجتمع‌های فرهنگی آموزشی، مراکز تولید و توزیع صنایع دستی است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بیمه بیکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بیمه بیکاری آذربایجان شرقی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بیمه بیکاری بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۱۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

یر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

روش دریافت وام های کسب و کار

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند.

پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد.

اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دومین همایش به رسم سقایی در تبریز
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص