Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین گودرزی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با افکارنیوز در مورد وضعیت پرداخت بیمه بیکاری و عملکرد سازمان تأمین اجتماعی گفت: قرار است امروز در کمیسیون اجتماعی در این مورد جلسه‌ای برگزار شود و سازمان تأمین اجتماعی پیرو فرمایش مقام معظم رهبری گزارشی ارائه دهد. رهبر انقلاب، این سازمان و دولت را موظف کرده بودند پرداخت بیمه بیکاری به آسیب دیدگان ناشی از کرونا پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال باید ببینیم طرح آن‌ها به کجا رسیده است.

وی افزود: سازمان تأمین‌ اجتماعی کار فشرده‌ای را آغاز کرده است. جلسه دیگری را نیز حدود دو هفته پیش پیرامون جامعه هدف فرمایش آقا و این‌که اگر این طرح اجرا شود چگونه کار می‌کند، برگزار کرده بودیم. طبیعتاً سازمان تأمین اجتماعی باید گزارش خود را به دولت و هیئت‌وزیران دهند تا اعتبار مالی ان تأمین شود. در بعد نظارتی هم با کمیسیون اجتماعی و مجلس نیز در ارتباط مستقیم هستند.

گودرزی تأکید کرد: مهم‌ترین مشکل ما، فقدان اطلاعات سیستماتیک در مورد بیکاری در کشور است. اگر هم بخواهیم بررسی کنیم دقیقاً نمی‌دانیم که جامعه هدف متشکل از چه تعداد و چه کسانی هستند. معمولاً برای این کار دو دهک پایین را ملاک قرار می‌دهند. اما فقدان اطلاعات دقیق باعث می‌شود که نتوان کامل این جامعه را شناسایی کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی ادامه داد: با توجه به اقتضای فضای جدید کرونایی بر تعداد بیکاران افزوده‌شده است. به نظر می‌رسد که اکنون بیش از 3 میلیون بیکار در کشور داریم و اگر بخواهند این افراد را تحت پوشش قرار دهند یک تحول و نیازمند اعتبارات ویژه برای منابع مالیان است و تمام سازمان‌ها باید کمک کنند و فقط سازمان تأمین اجتماعی قادر به انجام این کار نیست. باید تلاش جمعی صورت بگیرد.

وی درواکنش به این‌که آیا مقدور است که به کسانی که به دلیل شیوع کرونا بیکار شده‌اند و کسانی که از قبل بیکار بوده‌اند اما به دلیل شرایط فعلی وضعیت بدتری پیداکرده‌اند، بیمه پرداخت کرد؟ گفت: قطعاً هم مقدور و هم فرمایش مقام معظم رهبری است. بنابراین باید اجرا شود. سازمان تأمین اجتماعی باید با کمک کمیسیون اجتماعی و سایر نهادها جامعه هدف را مشخص و شفاف‌سازی کنند که بیکاران واقعی ناشی از شیوع کرونا که نیازمند حمایت هستند چه کسانی هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بیمه بیکاری سازمان تأمین اجتماعی تأمین اجتماعی بیکاران سازمان تامین اجتماعی نماینده مجلس بیمه بیکاری بیمه بیکاری در روزهای کرونایی بیمه بیکاری کرونا حسین گودرزی سازمان تأمین اجتماعی کمیسیون اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

بر اساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هلدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین تأمین می‌شود.

همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 6100278

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • دیدار ملی‌پوشان فوتسال با مقام معظم رهبری
  • اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تبیین می شود
  • برگزاری کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری درتبریز
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند